50plusmatch.nl

50plusmatch.nl50plusmatch.nl is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie met kandidaten die aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

badoo.com

Badoobadoo.com is nu al ’s werelds grootste en snelst groeiende sociale netwerk voor het ontmoeten van nieuwe mensen.

be2.nl

be2be2.nl is bedoeld voor serieuze mensen en richt zich op het tot stand brengen van duurzame en bevredigende relaties.

e-Matching.nl

e-Matching.nl - online dating hoger opgeleidene-Matching.nl: dating voor hoger opgeleiden.
Jubileumacties augustus en september! Gratis 15 contacten leggen & 15 dagen bonus (betaling voor 3 maanden of meer).

Lexa.nl

Lexa.nlLexa.nl heeft vele duizenden gebruikers (ruim 600.000 unieke bezoekers per maand) en is dus een uitstekende plek om iemand te leren kennen!

Match4me.nl

match4meZoek je een datingsite waar je serieus kunt daten? Dan is Match4me.nl de juiste keuze! Match4me.nl is één van de meest actieve datingsites, speciaal voor hoger opgeleiden.

MetJou.nl

Ontmoet je match op MetJou.nlMetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie en komen eenvoudig en snel in contact met elkaar.

paiq.nl

paiqWebsite van het Jaar. Geen profieltekstjes opstellen, niet voor de hele wereld zichtbaar, wél leuke gesprekken! Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt.

secondlove.nl

secondlove.nlJe bent gelukkig met je relatie, maar af en toe vind je dat monogaam zijn toch wel erg monotoon is? En de sleur maakt je er niet gelukkiger op? secondlove.nl!

seniorengeluk.nl

seniorengelukSeniorengeluk is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Schrijf nu in om te daten & chatten.